انصافاً باید گفت هوش مصنوعی به اندازه ای پیشرفت کرده که از عهده ی مشاوره های اولیه پزشکی بر می آید. در ادامه، روش دریافت مشاوره پزشکی رایگان از هوش مصنوعی را با شما در میان می گذاریم.
چگونه از هوش مصنوعی مشاوره پزشکی رایگان بگیریم؟
به رغم اینکه فناوری هوش مصنوعی، بسیار پیچیده است، کار با آن از چیزی که فکرش را بکنید ساده تر به نظر می رسد. خوشبختانه، بسیاری از سرویس های هوش مصنوعیِ معروف، نسخه های رایگان دارند. با استفاده از نکته هایی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، مثل آب خوردن از هوش مصنوعی مشاوره رایگان پزشکی بگیرید.
مراحل زیر را برای دریافت مشاوره پزشکی از هوش مصنوعی انجام دهید
نسخه های مختلفی از هوش های مصنوعی را سراغ داریم که استفاده ای رایگان دارند و دسترسی به آن ها از داخل ایران، مسیر است. ابتدا، یکی از هوش های مصنوعی زیر را انتخاب کنید.
دیپ . اِی .آی (DeepAi)؛
نِیشِن اِی . آی (NationAi)؛
اِی. آی چَتینگ (AiChatting)؛
چت . جی . پی . تی (ChatGPT).
بیشتر هوش های مصنوعی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، نیازی به ایجاد حساب کاربری ندارند و پس از ورود به آن ها، می توانید با این هوش های مصنوعی به گفتگو مشغول شوید. با این حال، برای گفتگو با هوش مصنوعیِ معروفِ چت جی . پی . تی یا دیگر هوش های مصنوعی معروف که نیاز به حساب کاربری دارند، باید ابتدا با وارد سایتِ این هوش مصنوعی شوید و مراحل ثبت نام را دنبال کنید.
ثبت نام در هوش مصنوعیِ چت . تی . پی . تی و بعضی دیگر از هوش های مصنوعی معروف، با وارد کردن آدرس ایمیل معتبر و گذرواژه، آغاز می شود. این پارامترها برای بسیاری از هوش های مصنوعی کفایت می کند، با این حال بعضی دیگر نیز برای ثبت نام یا تاییده، نیاز به شماره ی همراه دارند. در این شرایط، کدی به شماره ی همراه یا آدرس ایمیل ارسال می شود که باید آن را در فیلدِ مشخص شده، وارد نمایید.
اگر حوصله ی ایجاد حساب کاربری ندارید، هوش مصنوعیِ نِیشن اِی. آی را پیشنهاد می کنیم. در نهایت پس از ثبت نام و ورود به صفحه ی گفتگو در هوش مصنوعی، شرایط برای دریافت مشاوره ی پزشکی رایگان مهیا می شود.
روش صحیح دریافت مشاوره ی پزشکی رایگان از هوش مصنوعی
قبل از گفتگو با هوش مصنوعی، باید انتظارِ نقشی که این هوش قرار است برای شما ایفا کند را تعریف نمایید. به فرایند نوشتن دستورهای لازم برای تعیین نقش و دریافت پاسخ دقیق از هوش مصنوعی، مهندسی پرامپت نویسی (prompt engineering)، می گویند. هر چقدر این پرامپت، دقیق تر باشد و وظایف بیشتری از هوش مصنوعی در حوزه ی پزشکی بخواهید، پاسخ های دقیق تری دریافت می کنید.
پرامپت های آماده برای دریافت مشاوره پزشکی
در ادامه، چند نمونه پرامپت (جمله ی آماده) برای دریافت مشاوره پزشکی آورده ایم. این جملات را می توانید مستقیماً در گفت وگو با هوش مصنوعی استفاده کنید یا متناسب با نیازتان تغییر دهید.
کاربر: چند روزه گلو درد دارم و موقع بلعیدن بدتر میشه. تب هم دارم.
هوش مصنوعی: احتمالاً دچار گلودرد باکتریایی یا ویروسی شده اید. اگر تب ادامه دارد و گلودرد شدید است، توصیه می کنم به پزشک مراجعه کنید. ممکن است نیاز به آنتی بیوتیک داشته باشید.
کاربر: دست هام گاهی بی حس می شن، مخصوصاً موقع خواب.
هوش مصنوعی: ممکن است به سندرم تونل کارپال یا فشار به اعصاب دست دچار شده باشید. وضعیت خواب و قرارگیری دست ها را بررسی کنید. اگر ادامه دار بود، به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید.
کاربر: از دیروز شکمم نفخ کرده و احساس سنگینی دارم.
هوش مصنوعی: ممکن است ناشی از تغذیه، یبوست یا عدم تحمل غذایی باشد. مصرف آب را بیشتر کنید، از غذاهای نفاخ پرهیز کنید. اگر درد و نفخ ادامه دار بود، بهتر است بررسی پزشکی انجام شود.
کاربر: پسر 5 سالم از دیشب تب داره و بی حال شده.
هوش مصنوعی: در کودکان، تب می تواند نشانه ی عفونت ویروسی باشد. دمای بدن را کنترل و کودک را با مایعات خنک نگه دارید. اگر تب بالای 38.5 درجه بیشتر از 24 ساعت ادامه داشت، حتماً به پزشک مراجعه شود.
هوش مصنوعی جای پزشک واقعی را نمی گیرد؛ اما برای دریافت مشاوره کارگشا است
هوش مصنوعی فقط برای ارائه ی پیشنهادهای اولیه ی پزشکی کاربرد دارد و تحلیلی عمومی در اختیار بیمار قرار می دهد. در نتیجه، اگر خدای ناکرده وجود نازنین تان گرفتار بیماریِ جدی است، در کنار مشاوره با هوش مصنوعی، حتماً نظر پزشک متخصص را جویا شوید و بیش از حد به پاسخ های هوش مصنوعی اعتماد نکنید.